Heeft u zich al ingeschreven voor het WMS-congres op 16 november?

Op woensdag 16 november 2022 vindt het 16e WMS-congres ‘knap staaltje medezeggenschap’ plaats. Het congres vindt plaats in de ReeHorst in Ede en deels online via Let’s get digital.

Het is een dag vol inspirerende workshops voor iedereen die betrokken is bij zeggenschap en medezeggenschap in het funderend onderwijs, gericht op ontmoeting, inspiratie en informatie.  “Let’s get digital” biedt een informatief en praktisch middagprogramma voor degenen die liever online deelnemen. Bij inschrijving maakt u zelf deze keus.

In de ReeHorst

Op locatie starten wij met een keynote van Abdelkader Benali, een Marokkaans-Nederlandse schrijver en tv-presentator. Eerder dit jaar heeft hij schoolbestuurders en schoolleiders geïnspireerd op onder meer het congres van de PO-Raad. Ook voor de medezeggenschap brengt Benali een boeiende boodschap.

De volgende (onderwijs)organisaties AOb, Attendiz, Berenschot, CNV-academie, FvOv, LAKS, OMO, Onderwijsgeschillen, Ouders & Onderwijs, PO-Raad, Stichting School & Veiligheid, Verus, VOO, VO-raad, VOS/ABB, en VTOI-NVTK bieden in 3 rondes ruim 30 workshops. De onderwerpen sluiten goed aan bij de huidige actualiteiten en geven alle basics voor iedere geleding van de medezeggenschap. Theaterzaken zorgt ervoor dat we het congres optimaal benutten voor ontmoeting en inspiratie!

Let’s get digital

In het compacte online programma bieden wij u vanaf lunchtijd de actualiteiten rondom medezeggenschap en 2 rondes workshops. Ook via let’s get digital is er voldoende keuze om naar eigen interesse en ervaring een leerzame middag door te brengen. 

Inschrijven voor het congres:

U kunt zich uitsluitend online inschrijven bij buro Bombarie, het congresbureau voor het WMS-congres. De workshops kiest u dan ook bij inschrijving.

Deelname aan het congres kost € 99,-. Scholieren mogen gratis mee met hun leerkracht of bestuurder!