Medezeggenschappers en bestuurders: doe online mee met het WMS Congres op 24 november!

Door de huidige corona-ontwikkelingen vindt het 15e WMS congres van woensdag 24 november aanstaande geheel online plaats via het virtuele evenementenplatform Let’s Get Digital. Online aanmelden kan nog – inschrijven kan hier: buro Bombarie

Onder de noemer “wendbare medezeggenschap” besteden we aandacht aan de positie van de medezeggenschap bij kansengelijkheid, ethische keuzes en inclusiviteit. Daarnaast komen de actualiteiten en alle basics voor ieder MR-lid aan bod.

Programma:

  • 10.00 uur Opening: Medezeggenschap anno 2021! Cécile de Vos, directeur bestuurder Onderwijsgeschillen opent het congres samen met De Nationale DenkTank 2021 en Sterk Medezeggenschap
  • 10.15 uur Keynote van Minchenu Madure - de medezeggenschap in beweging!
  • 10.45 uur Korte pauze
  • 10.50 uur Workshops ronde 1 (60 minuten)
  • 11.50 uur Lunchpauze & Open space
  • 12.45 uur Workshops ronde 2 (45 minuten)
  • 13.30 uur Korte pauze
  • 13.40 uur Wrap-up
  • 13.45 uur Einde

Informatie over Minchenu Maduro

Minchenu Maduro ontwapent waar de hakken in het zand staan en doet stof opwaaien waar stilstand heerst. Als trainer, pedagoog en presentator weet ze mensen te inspireren om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen. En dat geldt voor iedereen: van door de wol geverfde professionals (trainingen/presentaties voor politie, onderwijs, justitie, tv en media) tot tegendraadse jongeren (in haar werk in jeugdinrichtingen en onderwijsinstellingen). Thema’s als verbinding, verandering en leerprocessen zijn haar op het lijf geschreven.
"Hoe krijg je mensen aan het leren?" Die vraag is een rode draad in de loopbaan van Minchenu. Haar overtuiging: je krijgt mensen pas in beweging als ze zich gerespecteerd weten. Als ze voelen dat hun bijdrage er werkelijk toe doet. Die overtuiging is de basis van al haar werk: als pedagoog, als trainer en als spreker/presentator.

Inschrijven

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan uitsluitend individueel online via de website van Buro Bombarie. Van tevoren hoeft u geen workshopkeuze te maken. Neem alvast het workshopoverzicht door en maak alvast een top 3 van workshops die je in de twee rondes wilt volgen. Let op: de workshops verschillen per ronde! 

Meer informatie: info@burobomabrie.nl 

Kosten

Online deelname kost € 65,- voor online deelname. Meld u hier aan: buro Bombarie

Downloaden

Workshopoverzicht met beschrijvingen (pdf)
Overzicht van de workshops en lezingen per thema (pdf)