WMS congres On Tour

Onderwijsgeschillen organiseert het WMS congres, dit jaar "On Tour". Hier lees je meer over de WMS Congres workshops op maat. En laat je inspireren door Farbod Moghaddan en Janny Arends met “Het goede gesprek: in je rol met de juiste kennis!".

WMS congres On Tour - The Movie

Van harte aanbevolen! Hoe voer je het goede gesprek met elkaar en draag je echt bij aan goed onderwijs op jouw school? In het interview “Het goede gesprek: in je rol met de juiste kennis!" praten cabaretier en journalist Farbod Moghaddan en medezeggenschapexpert Janny Arends (VOO) over kennis en medezeggenschap in tijden van corona en Sinterklaas. 

WMS congres workshops op maat

Het WMS congres On Tour biedt de workshops van het congres aan op maat! Zo'n 15 scholen hebben al gebruik gemaakt van dit aanbod van de partners van het WMS congres. Voor de snelle aanvrager kan er nog iets georganiseerd worden. Geïnteresseerd? Mail dan voor 5 december a.s. programmamanager Lilian Schouten

Een greep uit de georganiseerde workshops op maat:

  • 'Krimpregio’s & profilering, samen werken in plaats van concurreren'.
  • 'Tips, trics & tools: hoe voegen we met onze medezeggenschap echt iets toe met ons advies over de begroting en andere belangrijke stukken?'
  • 'Contact met achterban'
  • 'Hoe maak ik als bestuurder een voor de MR aansprekende begroting en jaarverslag?'
  • 'Ik ben nieuw in de MR. Wat zijn onze rechten en plichten?'

WMS congres 2021

Volgend jaar op woensdag 24 november 2021 gaan we er van uit gewoon weer een mooi fysiek WMS congres te mogen organiseren, waar netwerken, elkaar ontmoeten, leren van elkaar, halen en brengen bij de vele workshops ook weer centraal staat. 

Downloaden: