U bevindt zich op: WMS /Versterking medezeggenschap / Ondersteuning

Ondersteuning

Het project Versterking medezeggenschap biedt diverse vormen van ondersteuning.

Zelf aan de slag
Op de site zijn hulpmiddelen te vinden waarmee u zelf aan de slag kunt, onder andere het advies ‘goede medezeggenschap’ en bijbehorende handreikingen. De hulpmiddelen zijn te vinden in de toolkit.

Met een beetje hulp
Als u met de hulpmiddelen uit de toolkit niet verder komt of er zijn vragen over, neem dan contact op. Inhoudelijke vragen over de Wms kunt u stellen middels het vragenformulier. De deskundigen medezeggenschap geven antwoord op gestelde vragen. Het kan zijn dat deze vraag uitmondt in een advies- of begeleidingsaanvraag.

Begeleiding, advies en Quickstart Medezeggenschap
Gedurende de looptijd van het project Versterking medezeggenschap kunt u een (kosteloze) aanvraag te doen voor begeleiding of advies. Het is ook mogelijk een aanvraag te doen voor de Quickstart Medezeggenschap. U gaat dan op locatie met een gekwalificeerde medezeggenschapstrainer aan de slag met praktische zaken, zoals het maken van een jaarplanning of een communicatieplan, of met elkaar in gesprek over fundamentele vraagstukken als de visie, missie en rol van de MR. In het tweede deel vindt een gesprek tussen bestuurder en MR plaats. 

Andere activiteiten

  • Inleidend spreker- de projectleider kan langs komen om een studiedag, bijeenkomst of congres in te leiden
  • Workshop- op basis van behoefte kunnen we workshops verzorgen rond een thema
  • Themadag- we kunnen een dag of dagdeel organiseren met als thema Versterking medezeggenschap.
website: Netcreators